Δικαίωμα υπαναχώρησης / Επιστροφή προϊόντος

Εάν ο πελάτης είναι φυσικό πρόσωπο (καταναλωτής) που καταρτίζει την πώληση για προσωπική χρήση κι όχι για την εξυπηρέτηση της ατομικής του δραστηριότητας, τότε δικαιούται να υπαναχωρήσει από την πώληση εντός 14 ημερολογιακών ημερών, επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση, επιβαρυνόμενος με τα έξοδα επιστροφής, σύμφωνα με την § 10 του άρθρου 4 Ν. 2251/1994.

Δικαιούστε να υπαναχωρήσετε αναιτιολογήτως από την από απόσταση πώληση, εγγράφως ή με email εντός 14 ημερολογιακών ημερών επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση.

Το δικαίωμα αυτό ξεκινά από την ημέρα παραλαβής των προϊόντων. Η εντός 14 ημερολογιακών ημερών αποστολή της δήλωσης υπαναχώρησης ή αποστολή των προϊόντων, θα θεωρείται αρκετή για την εμπρόθεσμη άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης.

Τα προϊόντα επιστρέφονται με έξοδα του πελάτη ή προσκομίζονται από τον ίδιο τον πελάτη στην έδρα της επιχείρησης.

Γενικά

Εάν η παραγγελία σας από το evanikolaidou.gr δεν σας ικανοποιεί 100% τότε μπορείτε να επιστρέψετε τα είδη και εμείς θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας.

Δεχόμαστε επιστροφές ή αλλαγές προϊόντων χωρίς αιτιολογία, αρκεί να γίνουν εντός 14 ημερών και το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί.

Μπορείτε να μας επιστρέφετε προϊόντα με δική μας χρέωση μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής καλώντας τη Γενική Ταχυδρομική στο 210 4851100.

Ο πελάτης είναι απαραίτητο να προσκομίσει το σχετικό δικαιολογητικό πώλησης: απόδειξη λιανικής, δελτίο αποστολής – τιμολόγιο.

Επιστροφές χρημάτων γίνονται εντός 2 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή των προϊόντων.

 • Επιλέξετε από 2 Τρόπους Επιστροφής:

1. Ταυτόχρονη Αποστολή / Παράδοση – Παραλαβή.
Ενημερώνετε το Εμπορικό Τμήμα ότι θέλετε να προχωρήσετε σε αλλαγή και δηλώνετε τα επιστρεφόμενα και τα επιθυμητά προϊόντα. Το Evanikolaidou.gr προχωρά σε άμεση αποστολή των επιθυμητών προϊόντων και κατά την ώρα της παράδοσης δίνετε στον courier τα επιστρεφόμενα προϊόντα.
Αναμενόμενος Χρόνος Αλλαγής 24-48 ώρες !!! Συμβολικό Κόστος Επιβάρυνσης: 2.50€ .

2. Επιστροφή σε 2 φάσεις / Επιστροφή-Παραλαβή-Αποστολή.
Επιστρέφετε τα προϊόντα που θέλετε να αλλάξετε με δικά σας έξοδα (προτεινόμενος τρόπος αλλαγής: Γενική Ταχυδρομική) και το Evanikolaidou.gr μόλις παραλάβει τα επιστρεφόμενα σας αποστέλλει τα επιθυμητά από εσάς.
Αναμενόμενος Χρόνος Ολοκλήρωσης Αλλαγής: 3-8 ημέρες

Όροι Επιστροφών

H επιστροφή οποιουδήποτε προϊόντος πρέπει να γίνεται εντός δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς του. Παρακαλώ εσωκλείστε την κάρτα αλλαγής που θα βρείτε στην συσκευασία αποστολής, αντίγραφο του Δελτίου Αποστολής-Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή αντίγραφο του Δελτίου Αποστολής της αρχικής σας παραγγελίας σας.

 • Επικοινωνήστε μαζί μας πριν προβείτε στην αποστολή των επιστρεφόμενων προϊόντων.
 • Το προϊόν μαζί με την συσκευασία του και τα καρτελάκια σήμανσης(barcode) θα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους κατάσταση.
 • Λυπούμαστε αλλά το evanikolaidou.gr, για υγειονομικούς λόγους, δεν μπορεί να δεχθεί αλλαγή σε προϊόντα που έχουν δοκιμαστεί και ανήκουν στις παρακάτω ομάδες προϊόντων:
  a)γυναικεία σλιπ
  b)γυναικεία τοπ
  c)ανδρικά μποξερ-σλιπ
  d)ανδρικά τοπ
 • Λυπούμαστε αλλά το evanikolaidou.gr δεν μπορεί να δεχθεί αλλαγή εάν έχει ανοιχτεί η συσκευασία στις παρακάτω ομάδες προϊόντων:
  Α)καλσόν
  Β)κάλτσες
  Δυστυχώς στην περίπτωση που δεν τηρηθούν οι παραπάνω όροι ο πελάτης επιβαρύνεται με όλα τα έξοδα αποστολής.
 • Για οποιαδήποτε αλλαγή, ο πελάτης επιβαρύνεται μόνο με τα έξοδα αποστολής ενώ το Eva-lingerie.gr επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων στον πελάτη.
 • Πρέπει να επιλέξετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν. Τα νέα προϊόντα θα πρέπει να είναι τουλάχιστον ίσης αξίας με αυτά των επιστρεφόμενων.
 • Επιστροφή Χρημάτων:
  Το Evanikolaidou δέχεται να επιστρέψει το αντίτιμο οποιοιδήποτε προϊόντος μετά από σχετικό αίτημα εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από τον πελάτη. Στην περίπτωση της επιστροφής χρημάτων τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη. Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να πληρεί όλες τις προϋποθέσεις που περιγράφονται και για την περίπτωση αλλαγής.

Εγγύηση Αντικατάστασης
Όλα τα προϊόντα Eva-lingerie.gr πληρούν αυστηρά ποιοτικά κριτήρια και παρουσιάζονται με όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικό τρόπο. Αν κάποιο από τα προϊόντα που επιλέξετε σας απογοητεύσει γιατί δεν συμβαδίζει με την παρουσίασή του ή παρουσιάσει κάποια απόκλιση σε ποιότητα μπορείτε να ζητήσετε άμεσα αντικατάσταση με άλλο της επιλογής σας!

 • Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Eva-lingerie.gr για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή αίτημα με :
  1) email στο info@evanikolaidou.gr
  2) Με τη online φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ

  3) ή τέλος καλέστε μας από κινητό στο 23910 51362 και ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς πίσω
 • Διεύθυνση Επικοινωνίας/Επιστροφών: Εθν. Αντιστάσεως 75, 57100, Κουφάλια Θεσσαλονίκης, Ελλάδα, Τηλ: 23910 51362.